De t-shirts van HoReCa Leuven vielen op in de tribune van het stadion aan Den Dreef.
Volledig scherm
De t-shirts van HoReCa Leuven vielen op in de tribune van het stadion aan Den Dreef. © Vertommen

FOTOREPO: de Leuvense horeca palmt het stadion van OHL in

LeuvenHoReCa Leuven heeft een hart voor OHL en dat werd eens te meer duidelijk tijdens de wedstrijd tegen Club Brugge. Ze palmden een heel vak in om de Leuvense voetbalclub te steunen in de match tegen de topper. HLN Leuven stuurde fotograaf Patrick Vertommen mee en die kwam naar huis met enkele leuke beelden.

1 reactie

 • Dominique Hermys

  1 jaar geleden
  Geweldig en dan verliezen ze nog.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Leuven gaat samen met buurgemeenten bossen verbinden dankzij project WALDEN en dat is ook goed nieuws voor mountainbikers...
  PREMIUM
  Leuven
  2

  Leuven gaat samen met buurgemeen­ten bossen verbinden dankzij project WALDEN en dat is ook goed nieuws voor mountainbi­kers...

  Samen met drie buurgemeenten gaat de stad Leuven bossen en akkers met elkaar verbinden, meer concreet tussen het Meerdaalwoud en het Zoniënwoud. Een goed voorbeeld is het tracé van fietssnelweg F29 tussen Tervuren en Leuven. Die wordt gekoppeld aan de bosverbindingen langs onder meer het Bertembos, langs het Eikenbos over de Voer, langs Toverbergbos en zo richting Egenhovenbos en de Dijlevallei. Het project kreeg de naam WALDEN, schepen van Ruimtelijk Beleid Carl Devlies (CD&V) doet het uit de doeken.