Groot feest in café Leuven Central dat al toe is aan de zevende verjaardag.
Volledig scherm
Groot feest in café Leuven Central dat al toe is aan de zevende verjaardag. © Vertommen

FOTOREPO Café Leuven Central viert zevende verjaardag met veel volk en veel bier

LeuvenVolkscafé Leuven Central staat bekend voor leuke feestjes en ook om de zevende verjaardag te vieren, had uitbater Gie Raeymaekers één en ander geregeld onder de noemer LVN CNTRL 7 JOOR, vanzelfsprekend in het Leuvense dialect. Antonio Pinelas zorgde voor de muziek en het talrijk aanwezige publiek voor de sfeer. HLN stuurde huisfotograaf Patrick Vertommen ter plaatse en hij kwam naar huis met een mooie fotoreportage.

0 reacties

 1. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.