Lettuce wordt een vestiging van Foodmaker maar de drijvende krachten blijven wel aan boord.
Volledig scherm
Lettuce wordt een vestiging van Foodmaker maar de drijvende krachten blijven wel aan boord. © Foodmaker

Foodmaker opent nieuw restaurant in hartje Leuven: “In februari speciale acties voor de studenten”

LeuvenFoodmaker opende zopas een tweede restaurant in Leuven. Na de horecazaak in Sportoase is er nu ook een vestiging in de Tiensestraat. “In februari lanceren we enkele openingsacties. Zo gaan we gratis soep serveren voor de studenten en geven we ze een boost met groenten om de lessen te hervatten”, zegt Lieven Vanlommel, oprichter en CEO van Foodmaker.

0 reacties

 1. Politie betrapt student met gestolen verkeersbord op kot

  Politie betrapt student met gestolen verkeers­bord op kot

  In de nacht van dinsdag op woensdag werd de politie omstreeks 1 uur opgeroepen voor een melding van geluidsoverlast van een studentenkot in de Frederik Lintsstraat in Leuven. De ploeg ging ter plaatse en maande de aanwezige studenten aan tot kalmte. In het kot van de 20-jarige student merkten de inspecteurs een verkeersbord op - een tijdelijk parkeerverbod. De twintiger kon geen zinnige reden geven voor de aanwezigheid van het verkeersbord in zijn kot, en dus nam de politie het bord in beslag en stelde een proces-verbaal voor diefstal.
  Leuven
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. Rustoorddirecteur (61) lichtte senioren voor miljoenen euro’s op, en nu volgt voor hen nieuwe klap: “We laten de bewoners niet in de kou staan”
  PREMIUM

  Rustoorddi­rec­teur (61) lichtte senioren voor miljoenen euro’s op, en nu volgt voor hen nieuwe klap: “We laten de bewoners niet in de kou staan”

  De uitbater van assistentiewoningen Ter Korbeke in Bierbeek, de vzw Belsibe, is failliet verklaard. In de zomer van 2022 bracht onderzoek van Het Laatste Nieuws aan het licht dat rustoorddirecteur Ivan VL. (61) tal van bewoners jaren voor miljoenen euro’s had opgelicht met zogenaamd ‘luxevastgoed’ over de hele wereld. Wat moet er nu na het faillissement met de resterende 42 bejaarde bewoners gebeuren? Burgemeester Johan Vanhulst (CD&V) geeft tekst en uitleg.
  Bierbeek
 2. Dertig maanden cel voor ‘pamperboxoplichter’ die meer dan duizend slachtoffers maakte: 120.000 euro verbraste Jens D. aan gokverslaving
  PREMIUM

  Dertig maanden cel voor ‘pamper­boxop­lich­ter’ die meer dan duizend slachtof­fers maakte: 120.000 euro verbraste Jens D. aan gokversla­ving

  In een goed jaar tijd maakte de pamperboxoplichter Jens D. (36) uit Herent 1.328 slachtoffers voor zo’n 335.000 euro. Via zijn website bood hij voordelig jaarabonnementen op luiers aan, maar van leveringen was er sinds eind 2016 nog amper sprake. Het geld verbraste de dertiger vooral aan zijn gokverslaving en luxereisjes. De rechtbank veroordeelde hem tot dertig maanden cel en 4.000 euro boete.
  Leuven