Het wordt een speciale editie met een tropisch tintje.
Volledig scherm
Het wordt een speciale editie met een tropisch tintje. © Tim Buelens

Fonskesmèt in Leuven op 27 mei: “We gaan er een echt tropisch feest van maken”

LeuvenOp het Hoover- en Ladeuzeplein in Leuven vindt op vrijdag 27 mei van 9 tot 13 uur de ‘Fonskesmèt’ plaats.

0 reacties

 1. Topaffiche voor ‘Het Groot Verlof’: OMD, Coely en Joss Stone komen deze zomer naar Leuven
  PREMIUM
  Leuven

  Topaffiche voor ‘Het Groot Verlof’: OMD, Coely en Joss Stone komen deze zomer naar Leuven

  Met de start van de Libertadfeesten is de Leuvense festivalzomer afgetrapt. Geen beter moment om het programma van Het Groot Verlof bekend te maken, dacht schepen Denise Vandevoort (Vooruit). “Muziekliefhebbers zullen beamen dat Het Groot Verlof de kers op de taart van de zomer wordt want tussen 8 juli en 13 augustus zal je in de binnenstad smullen van gratis concerten en dj-sets in een unieke setting. De stad Leuven spaart kosten noch moeite en haalt levende legendes naar de Dijlestad”, klinkt het.
 2. N-VA zet schrapping Leuven Bad op agenda van gemeenteraad: “Uitgespaarde miljoenen zouden geïnvesteerd kunnen worden in ecologische zwemvijver op andere locatie”
  PREMIUM
  Leuven

  N-VA zet schrapping Leuven Bad op agenda van gemeente­raad: “Uitge­spaar­de miljoenen zouden geïnves­teerd kunnen worden in ecologi­sche zwemvijver op andere locatie”

  Oppositiepartij N-VA blijft strijden tegen het veelbesproken project Leuven Bad. Volgens fractievoorzitter Zeger Debyser en gemeenteraadslid Pieterjan Vangerven is nu ook adviesraad GeCoRo van mening dat het openluchtzwembad aan de Vaartkom geen goed idee is en is het tijd om de hele zaak te begraven. “Meer dan tijd dat het stadsbestuur afstapt van therapeutische hardnekkigheid om de stem van Leuvenaars en buurtbewoners te negeren”, klinkt het. Blijft de vraag: heeft de meerderheid er oren naar of gaan ze door met de plannen?