Dirk Toremans van Allfit in Wilsele.
Volledig scherm
Dirk Toremans van Allfit in Wilsele. © Vertommen

Fitnessuitbater slaakt noodkreet en organiseert crowdfunding: “Mijn levenswerk gaat failliet en toekomst van mijn kinderen staat op spel”

LeuvenAl maanden noodgedwongen gesloten, maar de rekeningen blijven toekomen en de schulden stapelen zich op. Dirk Toremans (50), uitbater van Allfit in Wilsele, zit op zijn tandvlees. Hij organiseert nu ‘Wilsele Wandelt’ om de noodlijdende sector onder de aandacht te brengen. “Mijn schulden lopen enorm hoog op”, vertelt hij openhartig.

  1. Agent in burger kan diefstal verhinderen op snelwegparking
    HEVERLEE

    Agent in burger kan diefstal verhinde­ren op snelwegpar­king

    Een agent in burger heeft maandag op de snelwegparking van de E40 in Heverlee twee mannen betrapt bij een poging tot diefstal. De agent zag dat een man naar de winkel stapte terwijl hij zijn auto afsloot. Eén van de betrapte mannen stak zijn hand snel tussen de autodeur voor die in het slot ging. De verdachte kroop in de auto maar de agent kwam snel tussen en kon de man bij de kraag vatten. Zijn vriend die op de uitkijk stond, liep weg. Hij werd even later door de politie onderschept. De twee, één man die illegaal in België verblijft en een 46-jarige Fransman, werden onmiddellijk gedagvaard in toepassing van het snelrecht. Ze zullen zich in augustus voor de rechter moeten verantwoorden op verdenking van poging tot diefstal.