Dries Mertens is een Leuvenaar en zal tijdens het WK veel steun krijgen in zijn thuisstad.
Volledig scherm
Dries Mertens is een Leuvenaar en zal tijdens het WK veel steun krijgen in zijn thuisstad. © Vertommen

FIFA World Cup Qatar komt naar AEtelier in Heverlee

LeuvenExclusief voor bedrijven brengt het Leuvense trio 3Hoog Meeting & Events, eventlocatie AEtelier en No Jokes Creative Concepts het WK voetbalfeest naar het bedrijvencentrum in Heverlee/ Haasrode.

0 reacties

 1. WK VOETBAL. Nog twee maanden tot Qatar, maar ligt Leuven (al) wakker van de Rode Duivels? Voorlopig slechts op één locatie een groot scherm...
  PREMIUM
  Leuven

  WK VOETBAL. Nog twee maanden tot Qatar, maar ligt Leuven (al) wakker van de Rode Duivels? Voorlopig slechts op één locatie een groot scherm...

  De energiecrisis zal ongetwijfeld een invloed hebben op de beleving van het WK Voetbal in Leuven. Dat blijkt uit onze rondvraag in de universiteitsstad. “Het loopt geen storm met de aanvragen voor eventuele events rond het WK”, zegt schepen van Sport Johan Geleyns (CD&V). “Momenteel hebben wij nog niets specifiek gepland”, voegt Rode Duivels Fanclub Leuven er nog aan toe. Wordt het dan een winters voetbalfeest in mineur? Of komt de horeca met een oplossing? In muziekcentrum Het Depot is alvast wel een voetbalfeest — inclusief groot scherm — gepland.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.