Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Vertommen

Fietsster aangereden op Diestsevest

Zaterdagavond werd een fietsster aangereden op de Diestsevest in Leuven.

 1. Noor Vidts stijgt bij de Vlaamse Atletiekliga naar het hoogste echelon van de elitelijst: “Uiteraard ben ik daar enorm fier op”
  atletiek

  Noor Vidts stijgt bij de Vlaamse Atletiekli­ga naar het hoogste echelon van de elitelijst: “Uiteraard ben ik daar enorm fier op”

  Sinds de maand maart weten de atleten niet meer al te goed waaraan ze zich moeten houden wegens de coronacrisis. Het heeft Noor Vidts niet belet de stap te zetten van A2-elite naar A1-elite bij de Vlaamse Atletiekliga. “Uiteraard ben ik daar enorm fier op. Je mag het een beloning noemen voor de vele trainingen en de uitstekende resultaten”, lacht ze.
 2. Vluchteling uit krot Appeltans geeft 2-jarig zoontje vuistslagen in buggy: “Ze zitten met 7 opeengepakt in een smerige ruimte”
  PREMIUM
  Leuven

  Vluchte­ling uit krot Appeltans geeft 2-jarig zoontje vuistsla­gen in buggy: “Ze zitten met 7 opeenge­pakt in een smerige ruimte”

  Vuistslagen op het gezicht van zijn 2-jarige zoon liggend in een buggy. Dat kreeg dertiger Abdul S. in de rechtbank ook niet uitgelegd. Zijn advocate probeerde het gedrag van haar cliënt toch te kaderen: “Hij is een Afghaanse vluchteling en ze leven met zeven personen in een smerige flat van de familie Appeltans.” Ze vroeg de rechter om rekening te houden met de omstandigheden en een straf met voorwaarden op te leggen.
 1. Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachtige omstaanders
  Play

  Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachti­ge omstaan­ders

 2. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
  Play

  Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto