Vzw Velo opende een Fietspunt aan UZ Leuven campus Gasthuisberg.
Volledig scherm
Vzw Velo opende een Fietspunt aan UZ Leuven campus Gasthuisberg. © Vertommen

Fietspunt van Velo vzw aan campus Gasthuisberg: “Bijna 1 op 5 UZ-medewerkers komt al met de fiets”

LeuvenVzw Velo opende zopas een Fietspunt aan campus Gasthuisberg van UZ Leuven. “Elke weekdag kunnen fietsers van 7 tot 19 uur bij ons terecht”, zegt Jos Vandikkelen, directeur bij Velo vzw.

1 reactie

 • Willem Delrue

  2 maanden geleden
  En zo neemt Velo VZW nog meer werk weg bij de gewone fietsmaker…
 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 2. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.