Vertommen
Volledig scherm
© Vertommen

Fietser onder invloed van alcohol

0 reacties

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Loos brandalarm zet bewoners even op straat
  LEUVEN

  Loos brandalarm zet bewoners even op straat

  Een brandalarm heeft zondagavond omstreeks 22 uur gezorgd dat een studentenresidentie in de Minderbroedersstraat in Leuven even geëvacueerd werd. De brandweer deed voor alle zekerheid een rondgang, maar kon noch rook noch vuur vaststellen. Naar alle waarschijnlijkheid ging het om een onoplettendheid in de keuken tijdens het bereiden van eten, waardoor het alarm in werking trad. De bewoners konden daarna veilig terug naar binnen. Er raakte niemand gewond tijdens de interventie.
 3. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.