Illustratie PZ Leuven. Politie.
Volledig scherm
Illustratie PZ Leuven. Politie. © Vertommen

Fietser (74) lichtgewond na botsing met auto

LeuvenEen fietser en een auto zijn maandagnamiddag rond 15.40 uur gebotst op het kruispunt van de Koning Boudewijnlaan met de Tervuursevest in Heverlee. 

 1. WK Wielrennen wordt zichtbaar in Leuvense straten: “Sommige privéparkings en -inritten zullen ontoegankelijk zijn”
  PREMIUM
  Leuven
  3

  WK Wielrennen wordt zichtbaar in Leuvense straten: “Sommige privépar­kings en -inritten zullen ontoeganke­lijk zijn”

  De wielerkoorts blijft maar stijgen in Leuven en vanaf nu zie je dat ook. De voorbereidingen voor het parcours en de fanzones gaan donderdag van start. “Volgende week verwelkomen we de 2021 UCI Road World Championships in Leuven. En ja, dit sportief feest zal een impact hebben op het verkeer en de bereikbaarheid van de stad”, zegt schepen van Sport Johan Geleyns (CD&V). Ontdek hier wat de Leuvenaars en de bezoekers te wachten staat voor én tijdens het WK Wielrennen.
 2. WK Wielrennen: meer dan 40 activiteiten tijdens familiedag op 19 september maar wel opletten voor de gewijzigde mobiliteit
  PREMIUM
  Leuven

  WK Wielrennen: meer dan 40 activitei­ten tijdens familiedag op 19 september maar wel opletten voor de gewijzigde mobiliteit

  Op zondag 19 september 2021 kan je in de Leuvense binnenstad genieten van de WK-Familiedag. Een week voor de WK-gekte helemaal losbarst presenteert stad Leuven samen met Mobiel 21 een gevarieerd programma met meer dan 40 activiteiten en straatanimatie. “Tijdens de WK-Familiedag geldt een aangepaste mobiliteitsregeling en zijn bepaalde delen van de binnenstad autovrij tussen 10 en 18 uur”, zegt schepen David Dessers (Groen).
 3. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.