Illustratie.
Volledig scherm
Illustratie. © Vertommen

Fietser (66) maakt buiteling over stuur na aanrijding

LEUVENEen fietser is maandag gewond geraakt bij een aanrijding door een auto op het kruispunt van de Mgr. Van Waeyenberghlaan met de Sint-Hubertusstraat in Leuven.

 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 3. Goedkope spulletjes van Heverlee tot Kortenaken: 9 tweedehandsbeurzen in Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Goedkope spulletjes van Heverlee tot Kortenaken: 9 tweede­hands­beur­zen in Leuven en het Hageland

  De herfst staat voor de deur en dus worden de kasten overal leeggemaakt. Kledij, speelgoed en andere spullen krijgen dan vaak een nieuwe thuis dankzij allerlei marktjes. Daar kunnen de bezoekers een mooie slag slaan. Onze redactie verzamelde daarom alle tweedehandsbeurzen en tafelverkopen van de komende weken in Leuven en het Hageland in één handige lijst. Zo weet je meteen waar je deze maand terecht kan voor echte koopjes.
 4. INTERVIEW. ‘Dierencommisaris’ Nathalie Janssen: “Tiger King in Leuven? Nee, zo ver gaat het gelukkig niet.”
  PREMIUM
  Leuven

  INTERVIEW. ‘Dierencom­mis­a­ris’ Nathalie Janssen: “Tiger King in Leuven? Nee, zo ver gaat het gelukkig niet.”

  Vraag elk kind wat hij later zal worden, en de top drie zal steevast ‘astronaut’ of ‘dierenarts’ bevatten. Al zal de jobtitel van Nathalie Janssen (47), Leuvens projectverantwoordelijke dierenwelzijn binnen politie Leuven, hen ook niet slecht in de oren klinken. “U mag mij dierencommisaris noemen.” Een gesprek over de liefde voor dieren, en de afkeer voor verwaarlozing.