Drenkeling uit het water gehaald aan sportkot
Volledig scherm
Drenkeling uit het water gehaald aan sportkot © vertommen

Fietser (18) moet uitwijken en valt in Dijle

LeuvenWoensdagavond kwam een onfortuinlijke fietser in de Dijle terecht. 

 1. IN BEELD. Dit jaar nog meer afval uit Leuvense Dijle gevist: “Je kan het niet bedenken of ze gooien het erin”
  PREMIUM
  Leuven

  IN BEELD. Dit jaar nog meer afval uit Leuvense Dijle gevist: “Je kan het niet bedenken of ze gooien het erin”

  Van fietsen tot winkelkarren en alles wat ertussenin zit… Net als de voorbije jaren is de buit van de jaarlijkse schoonmaak van de Dijle in Leuven indrukwekkend, al is dat dan in de negatieve zin. Eerder onverwacht zal de Vlaamse Milieumaatschappij zelfs een dag extra werk hebben met de opkuis. “Er lijkt dit jaar nog meer afval in het water te liggen dan anders”, zegt woordvoerder Katrien Smet.
 2. Fietsster aangereden door auto op Naamsesteenweg
  HEVERLEE

  Fietsster aangereden door auto op Naamse­steen­weg

  Op de Naamsesteenweg in Heverlee is een fietsster zondag omstreeks 11 uur aangereden door een auto. De 22-jarige vrouw uit Heverlee reed in de richting van de Naamsepoort. Een 24-jarige autobestuurder uit Oud-Heverlee reed in dezelfde richting. Op het kruispunt met de Groenstraat draaide de automobilist rechtsaf. Hij had de fietsster niet gezien en reed haar aan. Het voorwiel van de fiets belandde onder het voorwiel van de auto. De jongedame kwam ten val en liep verwondingen op aan de rechterhand en aan het gezicht. Ze werd voor verzorging overgebracht naar het UZ Gasthuisberg.
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar