Fietsen Verbinnen in Wilsele maakt nu deel uit van keten BikeFriend maar het personeel blijft wel aan boord.
Volledig scherm
PREMIUM
Fietsen Verbinnen in Wilsele maakt nu deel uit van keten BikeFriend maar het personeel blijft wel aan boord. © Vertommen

Fietsenwinkel Verbinnen wordt na overname BikeFriend Leuven: “Het voelt nog een beetje onwennig dat onze familienaam niet meer op de gevel prijkt”

LeuvenFietsensenwinkel Verbinnen op de Aarschotsesteenweg in Wilsele is al sinds het einde van de jaren ’70 van de vorige eeuw een vaste waarde. Daar is vandaag een einde aan gekomen want de familiezaak wordt onderdeel van BikeFriend. “Voor het behoud van de winkel is het beter dat we nu onderdeel zijn van een keten. Het biedt meer perspectief”, vertelt Marc Verbinnen die zo ongeveer opgroeide in de winkel van zijn vader Francois Verbinnen.

0 reacties

  1. Nieuwe ondergrondse fietsenstalling aan Leuvens station is open: “In totaal 10.000 plaatsen aan één van de drukste stations van Vlaanderen”
    PREMIUM
    Leuven

    Nieuwe ondergrond­se fietsen­stal­ling aan Leuvens station is open: “In totaal 10.000 plaatsen aan één van de drukste stations van Vlaanderen”

    Dat Leuven nood heeft aan extra fietsenstallingen is al vele jaren hoog. De voorbije jaren moest de Leuvense politie bijvoorbeeld geregeld overgaan tot zogenaamde veegacties om fout geparkeerde tweewielers te verwijderen van het Martelarenplein. Dat euvel zou vanaf nu van de baan moeten zijn want NMBS opende een nieuwe ondergrondse fietsenstalling aan het station. “Deze fietsenstalling is één van de grootste van het land”, merkt burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) op.