Illustratie.
Volledig scherm
Illustratie. © Vertommen

Fietsende tachtiger in de war na klap tegen verkeersbord

 1. Waar kan je supporteren voor de wielerhelden tijdens het WK Wielrennen? “Je kan de renners bijna overal langs het parcours in Leuven aanmoedigen, op één berg na”
  PREMIUM
  Leuven

  Waar kan je supporte­ren voor de wielerhel­den tijdens het WK Wielrennen? “Je kan de renners bijna overal langs het parcours in Leuven aanmoedi­gen, op één berg na”

  Het belooft een fantastisch vierdaags wielerfeest te worden in Leuven maar waar kan je de koers nu het beste volgen? “Iedereen is welkom om in Leuven te komen supporteren. Onze stad is klaar om alle wielerliefhebbers een geweldige WK-beleving te bezorgen, onder meer in twee grote fanzones maar ook op vele andere locaties”, zegt schepen van Sport Johan Geleyns (CD&V).
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Duizendtal aanvragen van Leuvenaars voor alternatieve parkeerplaats: “Vooral parking Vaartkom en Minckelersparking zijn populair”
  PREMIUM
  Leuven

  Duizendtal aanvragen van Leuvenaars voor alternatie­ve parkeer­plaats: “Vooral parking Vaartkom en Minckelers­par­king zijn populair”

  Gaan er wel voldoende alternatieve parkeerplaatsen voor Leuvenaars tijdens het WK Wielrennen? Die vraag stelden velen zich en oppositiepartij N-VA vreesde er zelfs voor. Uiteindelijk blijkt het allemaal nogal mee te vallen want tot op heden kreeg de stad Leuven iets meer dan duizend aanvragen van inwoners. “De meeste aanvragen komen van bewoners met een bewonerskaart”, zegt schepen van Sport Johan Geleyns (CD&V).