De Briste zangeres Joss Stone komt optreden tijdens Half Oogst en dat belooft op zich al een zwoele avond.
Volledig scherm
PREMIUM
De Briste zangeres Joss Stone komt optreden tijdens Half Oogst en dat belooft op zich al een zwoele avond. © Stad Leuven

Festival Half Oogst bereidt zich voor op zwoele editie: “We nemen extra maatregelen op Oude en Grote Markt”

LeuvenMuziekfestival Half Oogst vormt dit weekend het sluitstuk van zomeranimatie Het Groot Verlof. Feestelijke afsluiter met onder meer Max Romeo, Coely en Joss Stone op de affiche maar ook broeierig heet als we de weermannen en -vrouwen mogen geloven. Met temperaturen die oplopen tot 33 graden moet de organisatie wel extra maatregelen nemen om problemen te voorkomen. 

0 reacties

 1. 16,5 kilometer lange fietssnelweg gaat Leuvense ring verbinden met die van Brussel: “Willen een zo fijnmazig mogelijk fietsnetwerk creëren”
  PREMIUM
  Leuven/Tervuren/Brussel

  16,5 kilometer lange fietssnel­weg gaat Leuvense ring verbinden met die van Brussel: “Willen een zo fijnmazig mogelijk fietsnet­werk creëren”

  Als alles volgens plan verloopt, dan zal je in 2025 van de Leuvense ring naar de Brusselse ring kunnen fietsen. De toekomstige fietssnelweg F29 zal beide snelwegen met mekaar verbinden via onder meer het Plateau van Duisburg en het Park van Tervuren. Er komen ook drie nieuwe fietsbruggen en een tunnel. “Dit is een belangrijke schakel in het functionele fietsroutenetwerk in Vlaams-Brabant”, zegt minister Lydia Peeters.
 2. Exit Starbucks aan station Leuven maar Madmum neemt plek in: “Elke koffie zal volgens de regels van de specialty coffee-kunst worden gezet”
  Leuven

  Exit Starbucks aan station Leuven maar Madmum neemt plek in: “Elke koffie zal volgens de regels van de specialty cof­fee-kunst worden gezet”

  Het kwam uit de lucht vallen maar Starbucks heeft wel degelijk de deur gesloten in het Leuvense stationsgebouw. Een ochtendspits zonder koffie is voor velen ondenkbaar en de liefhebbers van het zwarte goud hebben geluk want vanaf eind oktober neemt Madmum de plek in van de Amerikaanse keten. “En vanaf 5 oktober kunnen klanten al terecht in de pop-up Madmumcontainer”, vertelt bezieler Pieter Claes.