Marina Crombez van Mirte voor het pand in de Mechelsestraat waar tweede zaak Mirte Boutique de deuren zal openen.
Volledig scherm
Marina Crombez van Mirte voor het pand in de Mechelsestraat waar tweede zaak Mirte Boutique de deuren zal openen. © vertommen

Familiezaak Mirte opent tweede winkel in Mechelsestraat: “Mirte Boutique legt de focus op decoratie”

Het is niet allemaal kommer en kwel in de wereld van de Leuvense familiezaken. De bekende bloemenwinkel Mirte –gevestigd op de Vismarkt- opent een twee winkel in de Mechelsestraat met de focus op kwaliteitsvolle decoratie. “De bloemen- en plantenwinkel was te klein geworden maar blijft uiteraard wel bestaan”, vertelt Marina Crombez die al vijftien jaar de drijvende kracht is achter Mirte.

0 reacties

  1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
    Livios

    Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

    Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.