Marine Debel en kotgenote Sarah Vandersteen.
Volledig scherm
PREMIUM
Marine Debel en kotgenote Sarah Vandersteen. © Vertommen

Extra balen: Stralende zon en veel versoepelingen op komst, maar... voor studenten start de examenperiode. “En we hebben al een heel jaar aan onze bureau gezeten...”

LeuvenWe mogen binnenkort weer knuffelen, kussen en langer op café, de stralende zon is eindelijk in het land, het bier zal rijkelijk vloeien op de Oude Markt tijdens het Europees voetbalfeest dat volgende week losbarst en... de examenperiode is weer van start gegaan. Na bijna een volledig jaar online les en weinig vrijheid tot ontspanning sluiten de studenten zich weeral binnen op om keihard te blokken tot eind juni. “Jezelf motiveren wordt steeds moeilijker, dit wordt een zware maand”, vertelt studente Marine Debel (20).

  1. Het mag al eens omgekeerd: Renners maken foto’s en filmpjes van fans terwijl ze WK-parcours in Leuven komen verkennen
    PREMIUM
    Leuven

    Het mag al eens omgekeerd: Renners maken foto’s en filmpjes van fans terwijl ze WK-par­cours in Leuven komen verkennen

    De voorbije weken werd het elke dag meer zichtbaar dat het WK wielrennen in Leuven neerstrijkt. Nu is het eindelijk zover want vanaf morgen strijdt het wielerpeloton voor de felbegeerde regenboogtrui in de Leuvense straten. De elite mannen gingen vanmorgen op pad op de lokale lus te verkennen en wij stuurden huisfotograaf Patrick Vertommen naar de Wijnpers om dat mooi in beeld te brengen in een fotoreportage.