Reinoud Van Mechelen is een grote naam in de barokmuziek.
Volledig scherm
Reinoud Van Mechelen is een grote naam in de barokmuziek. © Senne Van der Ven

Exclusief concert van de Leuvense stertenor Reinoud van Mechelen: “Zijn concerten zijn telkens heerlijke momenten”

LeuvenIn amper tien jaar tijd is de Leuvense tenor Reinoud Van Mechelen uitgegroeid tot een referentie in de barokmuziek. Zijn sprankelende opnames en genereuze live concerten brengen hem in de grootste zalen maar op vrijdag 15 oktober staat hij met zijn gezelschap ‘a nocte temporis’ op het podium van de Schouwburg in zijn geboortestad.

0 reacties

 1. Katje Twenty komt na acht (!) jaar opnieuw thuis: “Nog even lief, maar wel een dikke patat geworden”
  Oud-Heverlee
  36

  Katje Twenty komt na acht (!) jaar opnieuw thuis: “Nog even lief, maar wel een dikke patat geworden”

  Marie-Claire (68) en Firmin (66) uit Oud-Heverlee konden hun geluk maandag niet op: hun katje Twenty dat in 2013 spoorloos verdween, kwam terug thuis. Kerngezond en even speels, maar wel met een extra vetlaagje volgens Marie-Claire. De witte kater werd uiteindelijk gevonden in het Limburgse Tessenderlo en de gelukkige eigenaars hebben nu een vermoeden hoe ze daar beland is. “Ze herkent haar favoriete plekjes bij ons thuis zelfs nog”, glundert Marie-Claire.
 1. Ed Sheeran doet een beroep op Leuvense webdesigner Webhero: “Fans die tickets willen, kunnen makkelijk met 300.000 tegelijk op website”
  PREMIUM
  Leuven

  Ed Sheeran doet een beroep op Leuvense webdesig­ner Webhero: “Fans die tickets willen, kunnen makkelijk met 300.000 tegelijk op website”

  Of het ligt aan het feit dat Leuven zich alsmaar nadrukkelijker op de internationale kaart zet weten we niet, maar websiteplatform Webhero heeft een bijzondere opdracht gekregen. Het Leuvense bedrijf maakte zopas de concertpagina voor niemand minder dan wereldster Ed Sheeran. “We hebben al heel wat ervaring met het bouwen van websites voor evenementen maar veel groter dan Ed Sheeran wordt het niet”, zegt mede-oprichter Jo Deferm.
 2. Leuven verkozen tot nieuwe voorzitter van Europees mobiliteitsnetwerk POLIS
  Leuven

  Leuven verkozen tot nieuwe voorzitter van Europees mobili­teits­net­werk POLIS

  Tijdens de POLIS-conferentie in Göteborg is stad Leuven gisterenavond verkozen tot nieuwe voorzitter van het Europees mobiliteitsnetwerk POLIS. Leuven zal twee jaar lang de voorzittersrol opnemen en gaststad zijn voor de POLIS-conferentie in 2023. Daarmee neemt de stad de rol over van het Zweedse Göteborg. POLIS is het toonaangevende Europese netwerk van steden en regio’s voor innovatie op het gebied van stedelijk vervoer.