Tim V.D.N. daagde wel op in de rechtbank. Zijn ex-partner stuurde haar kat naar het proces.
Volledig scherm
PREMIUM
Tim V.D.N. daagde wel op in de rechtbank. Zijn ex-partner stuurde haar kat naar het proces. © vertommen

Ex-horecakoppel moet 1,3 miljoen euro sjoemelgeld terugbetalen en vliegt de cel in

Een voormalig Leuvens horecakoppel heeft in de rechtbank de rekening gepresenteerd gekregen van hun jarenlang gesjoemel. Tim V.D.N. en zijn ex Kelly D.B. moeten 1,3 miljoen euro witwasgeld terugbetalen. Centen die nooit terugvloeiden naar hun vennootschappen, maar dienden om hun luxueus leventje te bekostigen. Hij moet 40 maanden brommen en zij moet 36 maanden de cel in.

 1. Samenwerking politie Leuven en UZ Leuven valt in de prijzen: “Een goede vertrouwensrelatie is essentieel”
  Leuven

  Samenwer­king politie Leuven en UZ Leuven valt in de prijzen: “Een goede vertrou­wens­re­la­tie is essentieel”

  De dienst bewaking van UZ Leuven en de ziekenhuisinspecteurs van politiezone Leuven vielen recent samen in de prijzen op de Benelux Outstanding Security Performance Award (OSPA’s) met de prijs voor ‘Outstanding Police/Law Enforcement Initiative’. “Die unieke samenwerking tussen de lokale politie van Leuven en UZ Leuven is een mooi voorbeeld van de manier waarop de gemeenschapsgerichte rol van de politie in de praktijk kan worden geïmplementeerd”, aldus een jurylid.
 1. De Wasstraat voert juridische strijd tegen coronamaatregelen die hen het zwijgen oplegden: “Sluiten terwijl we geen contactberoep zijn. Het blijft wrang aanvoelen”
  PREMIUM

  De Wasstraat voert juridische strijd tegen coronamaat­re­ge­len die hen het zwijgen oplegden: “Sluiten terwijl we geen contactbe­roep zijn. Het blijft wrang aanvoelen”

  Carwash De Wasstraat langs de Brusselsesteenweg in Herent voert een juridische strijd in de rechtbank tegen de coronamaatregelen die hen in het verleden werden opgelegd. In kortgeding trokken ze alvast aan het kortste eind. “Sluiten terwijl we geen contactberoep zijn. Het blijft wrang aanvoelen”, zegt zaakvoerder Stijn Scheys.
 2. Stormloop op jackpot van EuroMillions: wat zou jij doen met 200 miljoen? “Alle weeskinderen trakteren op speelgoed”
  PREMIUM
  Leuven

  Stormloop op jackpot van EuroMilli­ons: wat zou jij doen met 200 miljoen? “Alle weeskinde­ren trakteren op speelgoed”

  Nooit eerder was de jackpot van EuroMillions zo rijkelijk gevuld…Nu vrijdag kan je liefst 200 miljoen euro winnen en dat voelen ze in de krantenwinkels. “Er spelen meer mensen dan anders want het spreekt tot de verbeelding”, zegt Linda Levaux van krantenwinkel Cajephi in de Leuvense Bondgenotenlaan. HLN Leuven zocht en vond enkele mensen die hun wildste dromen de vrije loop laten met een monsterwinst in het achterhoofd.
 1. Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!

 2. Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!