Het Depot heeft nog steeds een behoorlijk lege agenda maar vrijdag komt Stijn Meuris langs om alweer een tirade te geven.
Volledig scherm
Het Depot heeft nog steeds een behoorlijk lege agenda maar vrijdag komt Stijn Meuris langs om alweer een tirade te geven. © Vertommen

Eindelijk weer cultuur op het bord: Stijn Meuris met vijfde editie van Tirade in Het Depot

LeuvenDe agenda van Het Depot in Leuven is nog steeds behoorlijk leeg en het meest recente Overlegcomité heeft daar voorlopig weinig verandering in gebracht. Toch kan je op vrijdag 28 januari genieten van Stijn Meuris die op het podium staat met de vijfde editie van TIRADE.

0 reacties

 1. Oppositiepartij N-VA omschrijft ANPR-camera’s in Leuven als ‘boetevalstrikken’: “Stadsbestuur verpulvert haar eigen records”
  PREMIUM
  1

  Oppositie­par­tij N-VA omschrijft AN­PR-camera’s in Leuven als ‘boete­valstrik­ken’: “Stadsbe­stuur verpulvert haar eigen records”

  Uit cijfers die N-VA Leuven opvroeg, blijkt dat de stad nooit eerder zoveel inkomsten vergaarde uit GAS-boetes via de ANPR-camera’s. Volgens de oppositiepartij is de slimme technologie dan ook geen maatregel om de verkeersveiligheid te verhogen, maar eerder een melkkoe om de stadskas te spijzen: “We klokken in 2022 op een verbijsterend bedrag”, klinkt het. Het stadsbestuur blijft erbij dat de ANPR-camera’s worden ingezet om de Leuvense wegen veiliger te maken.
  Leuven
 2. Simon Peeters en Haasrode Leuven klaar voor eerste thuismatch in Champion Play-Off: “Extra gemotiveerd om volleybal van de bovenste plank te brengen”
  lotto volley league

  Simon Peeters en Haasrode Leuven klaar voor eerste thuismatch in Champion Play-Off: “Extra gemoti­veerd om volleybal van de bovenste plank te brengen”

  Haasrode Leuven wist nog niet te winnen in de Champion Play-Off. Tweemaal ging het op verplaatsing (3-2 tegen Maaseik en 3-1 tegen Gent) onderuit. Het hoopt zondag in eigen huis - voor de gelegenheid in de Sportoase - een einde te maken aan die reeks. Daarvoor moet het wel voorbij Menen, iets wat dit seizoen nog niet lukte.