Regelmatig rijdt een vrachtwagen zich klem onder de Duitse Brug over de Aarschotsesteenweg in Wilsele.
Volledig scherm
Regelmatig rijdt een vrachtwagen zich klem onder de Duitse Brug over de Aarschotsesteenweg in Wilsele. © Vertommen

Eindelijk oplossing voor Duitse Brug?

LEUVENMet de regelmaat van de klok rijden vrachtwagens zich vast onder de Duitse Brug in Wilsele. Het stadsbestuur vroeg al vaak om een oplossing en nu heeft de Vlaamse regering uiteindelijk toch twee miljoen euro vrijgemaakt voor aanpassingswerken. Onder de E314 in Wilsele zal er ook een fiets- en autotunnel gebouwd worden. Daarnaast worden ook de fietspaden aan de Rennes- en Lüdenscheidsingel aangepast.

 1. The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alternatief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”
  Brasschaat/Vlaanderen

  The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alterna­tief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”

  De organisatoren van The Big Bounce, een muziekfestival in combinatie met (enorme) springkastelen, trekken dit voorjaar met hun concept naar Vlaamse scholen. Na twee succesvolle edities op het domein De Ster in Sint-Niklaas willen de broers Jan en Guy Pluym niet nog eens jaar zonder The Big Bounce. “Scholen mogen buiten de muren niets organiseren dus wij hopen hiermee een perfect alternatief aan te bieden”, klinkt het bij de broers.
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw