De speelplaats van De Klare Bron zal het epicentrum zijn van Bronrock
Volledig scherm
De speelplaats van De Klare Bron zal het epicentrum zijn van Bronrock © Vertommen

Eerste editie Bronrock ontvangt groepen met een link naar de school

Op zaterdag 27 april organiseert basis- en leefschool De Klare Bron-De Grasmus voor de eerste keer een muziekfestival op hun schoolterreinen in de Jules Vandenbemptlaan in Heverlee. Bronrock wordt een echt familiefestival waar doorheen veel activiteiten voor kinderen georganiseerd worden. Tegelijk vinden er verschillende optredens van groepen uit het Leuvense plaats met een link naar de school. Dit festival kwam voort uit het jaarlijkse schoolfeest.

0 reacties

 1. Lucie ‘the queen’ Mertens (78) uit Leuven leeft erg mee met Queen Elizabeth II: “Ja, ik ga huilen tijdens de begrafenis van Philip”
  PREMIUM
  Leuven

  Lucie ‘the queen’ Mertens (78) uit Leuven leeft erg mee met Queen Elizabeth II: “Ja, ik ga huilen tijdens de begrafenis van Philip”

  Ze lijkt sprekend op Queen Elizabeth II en ze draagt tijdens haar rondleidingen in Leuven als stadsgids niet zelden de typische hoedjes die de Britse koningin zo graag ziet. We hebben het uiteraard over Lucie Mertens (78) die door corona haar eigen jubileumfeest al zes (!) keer moest uitstellen. “Verplaatst naar 2022, maar nu leef ik vooral mee met het verdriet van Queen Elizabeth II na de dood van haar man Philip”, vertelt Lucie.
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren