De eerste Bavet Kiosk is een feit in studentenstad Leuven.
Volledig scherm
De eerste Bavet Kiosk is een feit in studentenstad Leuven. © Guy Houben

Eerste Bavet Kiosk in Leuvens station

LeuvenLeuven is een eetgelegenheid rijker: Bavet Kiosk. “Ik zag een opportuniteit in het station van Leuven om de eerste Bavet Kiosk op te zetten en naast de Signature Bavet ook andere pastagerechten aan te bieden”, zegt oprichter Peter Van Praet.

0 reacties

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Dichten, fotograferen met je smartphone of je eigen strip verzinnen: zeven leuke workshops voor de winter in Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Dichten, fotografe­ren met je smartphone of je eigen strip verzinnen: zeven leuke workshops voor de winter in Leuven en het Hageland

  Nieuwjaar ligt alweer een poosje achter ons en het normale leven is weer op gang gekomen. Hoog tijd dus om werk te maken van je goede voornemens. Misschien had jij wel het plan opgevat om in 2022 iets nieuw te leren, maar weet je nog niet wat. Wij zochten uit welke workshops er deze winter op het programma staan in de regio Leuven en het Hageland. Wat dacht je bijvoorbeeld van druiven snoeien in Oud-Heverlee, gedichten schrijven in Tienen of mandenvlechten in Keerbergen?
 1. Modezaak Tiffany op Vismarkt gaat voor volledige make-over: “We geloven absoluut in onze aanpak, ook in dit digitale tijdperk”
  Leuven

  Modezaak Tiffany op Vismarkt gaat voor volledige ma­ke-over: “We geloven absoluut in onze aanpak, ook in dit digitale tijdperk”

  Modezaak Tiffany bouwt al 25 jaar aan topservice vanuit een ‘bakstenen’ winkel en blijft trouw aan fysiek shoppen, al heeft de bekende Leuvense zaak uiteraard ook een webshop ondertussen. Toch komen er aantal veranderingen aan. “Vanaf 31 december sluit Tiffany op de Vismarkt even de deuren om de winkel een totale make-over te geven”, zegt eigenares Veerle Depoorter.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 3. Leuven Bears geeft stuntkwalificatie tegen Limburg United in slotfase nog uit handen
  Basketbal Beker van België

  Leuven Bears geeft stuntkwali­fi­ca­tie tegen Limburg United in slotfase nog uit handen

  De 67-86-thuisnederlaag vrijdag tegen Limburg United sloeg bij Leuven Bears in als een bom. De terugwedstrijd zondag in Hasselt leek een formaliteit. De spelersgroep dacht daar evenwel helemaal anders over en toonde mentaliteit. Drie quarters lang hadden de Leuvenaren de kwalificatie voor de halve finale op zak, maar in de slotfase bleek de 61-72-zege net niet te volstaan.