Kinepolis Leuven wordt binnen enkele weken de locatie waar je je alsnog kan laten vaccineren.
Volledig scherm
PREMIUM
Kinepolis Leuven wordt binnen enkele weken de locatie waar je je alsnog kan laten vaccineren. © Vertommen

Eerst prikje halen, dan ‘cinemake doen’: Leuvens vaccinatiecentrum verhuist naar Kinepolis

LeuvenHet Leuvense vaccinatiecentrum in de Brabanthal verhuist over enkele weken naar het gebouw van de Kinepolis in de Bondgenotenlaan. “Nu ongeveer 90 procent van de volwassen Leuvenaars gevaccineerd is, is een groot vaccinatiecentrum in de Brabanthal niet langer nodig”, zegt burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit). “Daarnaast komt ook het WK wielrennen eraan en in de Brabanthal wordt het gala voor de 100ste verjaardag van het WK wielrennen georganiseerd.”

0 reacties

 1. N-VA ziet steun van Stad Leuven aan Woonzaak als pure symboolpolitiek: “Beter weigering om in te zetten op onderzoek naar fraude bij sociale woningen terugdraaien”
  Leuven
  1

  N-VA ziet steun van Stad Leuven aan Woonzaak als pure symboolpo­li­tiek: “Beter weigering om in te zetten op onderzoek naar fraude bij sociale woningen terugdraai­en”

  Woonzaak is een initiatief van 38 organisaties en pleit voor een rechtvaardig woonbeleid in Vlaanderen. De stad Leuven sluit zich daar graag bij aan, want de universiteitsstad is veruit de duurste centrumstad van Vlaanderen. Dat initiatief stuit op een kritische Lorin Parys van N-VA Leuven. “Met de openlijke steun aan Woonzaak lijkt schepen Corneillie (Groen) haar verantwoordelijkheden af te schuiven naar de Vlaamse overheid”, klinkt het.
 1. Woonzorgcentrum De Kouter krijgt boosterpik: “Nog geen enkele besmetting en de sfeer zit goed!”
  Oud-Heverlee

  Woonzorg­cen­trum De Kouter krijgt boosterpik: “Nog geen enkele besmetting en de sfeer zit goed!”

  In navolging van de bewoners hebben dinsdag bijna alle personeelsleden van woonzorgcentrum De Kouter in Oud-Heverlee hun boosterprik gekregen. De Kouter opende pas officieel de deuren in april en blijft ook tijdens deze vierde golf gespaard van corona. Meer zelfs: de sfeer zit er opvallend goed dankzij de personeelsleden die zich uit de naad werken voor de bewoners in het gloednieuwe woonzorgcentrum.