Ed Sheeran komt in 2022 naar ons land voor een concert in het Koning Boudewijnstadion.
Volledig scherm
PREMIUM
Ed Sheeran komt in 2022 naar ons land voor een concert in het Koning Boudewijnstadion. © Photo News

Ed Sheeran doet een beroep op Leuvense webdesigner Webhero: “Fans die tickets willen, kunnen makkelijk met 300.000 tegelijk op website”

LeuvenOf het ligt aan het feit dat Leuven zich alsmaar nadrukkelijker op de internationale kaart zet weten we niet, maar websiteplatform Webhero heeft een bijzondere opdracht gekregen. Het Leuvense bedrijf maakte zopas de concertpagina voor niemand minder dan wereldster Ed Sheeran. “We hebben al heel wat ervaring met het bouwen van websites voor evenementen maar veel groter dan Ed Sheeran wordt het niet”, zegt mede-oprichter Jo Deferm.

0 reacties

 1. TIPS. Bier, kaas, wijn, honing en gin: deze 5 lokale producenten laten je meegenieten tijdens Open Producenten Dag
  Leuven/Hageland

  TIPS. Bier, kaas, wijn, honing en gin: deze 5 lokale producen­ten laten je meegenie­ten tijdens Open Producen­ten Dag

  Flanders Food Festival zet al sinds begin deze maand lokale en gezonde voeding in de kijker. Dit weekend organiseren ze voor het eerst Open Producenten Dag. Op 23 en 24 oktober zetten heel wat lokale producenten hun deuren wagewijd open voor hun bezoekers. Ook in de regio Leuven en in het Hageland kan je allerlei verborgen schatten ontdekken. Kom kijken, proeven en genieten! We geven je een overzichtje van alle adressen waar je dit weekend voor één keer gratis kan binnenspringen om kennis te maken met heerlijke producten van bij ons:
 2. Birgitt Peeters (24) rijdt met Leuvense zonnewagen door de Sahara: “Het Marokkaanse verkeer wordt een bijkomende uitdaging”
  PREMIUM
  Leuven/Holsbeek

  Birgitt Peeters (24) rijdt met Leuvense zonnewagen door de Sahara: “Het Marokkaan­se verkeer wordt een bijkomende uitdaging”

  Birgitt Peeters (24) uit Holsbeek neemt volgende week deel aan de Solar Challenge Morocco. Samen met 18 andere ingenieursstudenten maakt de pilote deel uit van het Agoria Solar Team, het studententeam van de KU Leuven dat afgelopen jaar werkte aan het ontwerp van een gloednieuwe zonnewagen. “Tijdens de Solar Challenge Morocco leggen we op vijf dagen tijd 2.500 kilometer af. Ik ben erg benieuwd”, klinkt het.