Filia van Louise Vanderlinden. Duurzaam bloemenatelier in de Stelpaats in Leuven.
Volledig scherm
PREMIUM
Filia van Louise Vanderlinden. Duurzaam bloemenatelier in de Stelpaats in Leuven. © Vertommen

Duurzaam bloemenatelier van Louise (26) zamelt geld in voor slachtoffers van noodweer

LeuvenIn de Stelplaats in Leuven heeft Louise Vanderlinden (26) een duurzaam bloemenatelier geopend. Bij ‘Tilia’ werkt ze uitsluitend met lokaal geteelde bloemen uit de regio Leuven aangevuld met biologische Belgische bloemen. Louise organiseert op 1 augustus een grote plantenverkoop en schenkt daarvan een deel aan de slachtoffers van het noodweer. 

 1. Handelaars die uit Marie Thumasgebouw gezet worden eisen onafhankelijk onderzoek met petitie: “We zijn op snelheid gepakt en respectloos behandeld”
  PREMIUM
  Leuven

  Handelaars die uit Marie Thumasge­bouw gezet worden eisen onafhanke­lijk onderzoek met petitie: “We zijn op snelheid gepakt en respect­loos behandeld”

  Er heerst grote verontwaardiging onder de handelaars gehuisvest in het Marie Thumasgebouw aan de Kolonel Begaultlaan. De site werd verkocht aan een projectontwikkelaar Revive en alle handelaars gevestigd in het gebouw, waaronder Mexicaans restaurant Vera Cruz, dienen het complex binnenkort te verlaten. “Wij waarschuwen al langer voor prestigeprojecten in het Leuvense”, stelt Kevin Van de Poel van PVDA Leuven.
 2. Bestuurder (17) speelt pas aangekocht voertuig kwijt
  Leuven

  Bestuurder (17) speelt pas aangekocht voertuig kwijt

  Een anonieme politiepatrouille heeft zondagavond een voertuig gecontroleerd op de Aarschotsesteenweg in Wilsele. De 17-jarige bestuurder kon geen enkel boorddocument voorleggen. Verder onderzoek toonde aan dat de jongeman het voertuig zonet gekocht had. De auto was niet verzekerd, niet ingeschreven en niet gekeurd. Om die reden werd de wagen in beslag genomen. Bovendien reed de bestuurder zonder rijbewijs. De politie stelde proces-verbaal op.