David Dessers en Mohamed Ridouani tijdens een actie voor het klimaat. Ook mensenrechten staan hoog op de agenda bij het Leuvense stadsbestuur.
Volledig scherm
David Dessers en Mohamed Ridouani tijdens een actie voor het klimaat. Ook mensenrechten staan hoog op de agenda bij het Leuvense stadsbestuur. © Vertommen

Druk programma tijdens Week van de Mensenrechten: schrijfmarathons van Amnesty International in Bib Leuven, Stadskantoor en Centrale Gevangenis

LeuvenStad Leuven organiseert van 7 tot en met 15 december met tal van partners de tweede Week van de Mensenrechten. Op het programma een breed spectrum van activiteiten. “We willen het draagvlak voor mensenrechten bij de Leuvenaars verder versterken”, zegt schepen David Dessers (Groen).

0 reacties

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.