Nico Buelens (Fuzz), Johannes Hulpiau (Tesla), Wouter Van Gelder (Speedwagon) en Kristof Horemans (Teezer) staan voor een leuke festivalzomer.
Volledig scherm
Nico Buelens (Fuzz), Johannes Hulpiau (Tesla), Wouter Van Gelder (Speedwagon) en Kristof Horemans (Teezer) staan voor een leuke festivalzomer. © RV

Dj-collectief uit het Leuvense deze zomer op Tomorrowland en Rampage Open Air: “Een set spelen op Dour of in de Boiler Room op Pukkelpop zien we ook wel zitten”

LeuvenKomende maand verovert What-U-On-About?! -een drum-‘n-bass dj-collectief uit het Leuvense- de grote podia op allerlei festivals waaronder Tomorrowland. “Nu vrijdag geven we op Rampage Open Air in Lommel de aftrap voor wat een fantastische draaizomer zal worden”, klinkt het.

0 reacties

  1. Aftellen naar M-IDZOMER want de affiche is compleet: “Zeker de moeite om jong talent te ontdekken tussen grote acts door”
    Leuven

    Aftellen naar M-IDZOMER want de affiche is compleet: “Zeker de moeite om jong talent te ontdekken tussen grote acts door”

    Met nog een kleine twee maanden voor de boeg om ernaar uit te kijken, is de affiche van M-IDZOMER helemaal af. Headliners van dienst zijn Son Lux, Buffalo Tom, Tindersticks en Intergalactic Lovers maar ook de binnenprogrammatie in museum M is meer dan de moeite waard. “M-IDZOMER is een prachtig voorbeeld van een sterk initiatief gebracht door twee straffe partners”, zegt Denise Vandevoort, schepen van Cultuur en voorzitter van de raad van bestuur van M.