Wif Vanpoucke opent platenzaak op de Bondgenotenlaan
Volledig scherm
Wif Vanpoucke opent platenzaak op de Bondgenotenlaan © Vertommen

DJ-boegbeeld Wif Vanpoucke (63) opent platenzaak in Leuven: “Vinyl is weer helemaal in. En als ik de tekst op een CD wil lezen, moet ik al twee brillen opzetten”

LeuvenHoewel de naam Wif Vanpoucke op het eerste gezicht misschien geen belletje doet rinkelen, spreken diegenen die hem wel kennen nu al over “de comeback van de eeuw.” Vanpoucke, de man die zijn volk naar muziek leerde luisteren, en een bloeiende carrière kende als platenboer, dj en concertorganisator, strijkt nu neer in de Bondgenotenlaan. “Wif-Music wordt een plaats voor echte muziekliefhebbers.”

0 reacties

 1. Olympia Wijgmaal ziet flankspeler Ato Ampiah Morgan uitvallen met armbreuk: “Ik had er nochtans heel veel zin in”
  voetbal tweede nationale B

  Olympia Wijgmaal ziet flankspe­ler Ato Ampiah Morgan uitvallen met armbreuk: “Ik had er nochtans heel veel zin in”

  Net wanneer de ziekenboeg opnieuw wat begon leeg te lopen, kregen ze bij tweedenationaler Olympia Wijgmaal opnieuw een tegenslag te verwerken. De troepen van trainer De Pauw bogen zondag in de oefenmatch tegen Huldenberg wel netjes een 0-1-achterstand om in een mooie 5-1-zege, de ploeg zag wel aanvallende troef Morgan uitvallen met een armbreuk.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 3. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 4. ‘Schrik van Geetbets’ tekent cassatieberoep aan tegen loodzware veroordeling: “Hij heeft zijn leven terug op de rails”
  PREMIUM
  GEETBETS

  ‘Schrik van Geetbets’ tekent cassatiebe­roep aan tegen loodzware veroorde­ling: “Hij heeft zijn leven terug op de rails”

  De ‘schrik van Geetbets’ geeft zich niet zomaar gewonnen na zijn veroordeling in beroep. De rechter nam hem zijn rijbewijs en VW Golf af en stuurt de twintiger voor zeven jaar naar de gevangenis na wegpiraterij die acht jaar duurde. De enige optie die nog restte: naar het hof van Cassatie trekken. “De rechtbank heeft niet met alle bijgebrachte stukken rekening gehouden”, verduidelijkt zijn advocaat.