Discussie tussen bezoeker Sluispark en agenten krijgt pijnlijk staartje: “Ze vonden het nodig om politiehond op mij los te laten”

Leuven/TienenVoor B.B. uit Tienen is een bezoek aan het Leuvense Sluispark niet gelopen zoals verwacht. Toen de politie het populaire park wou ontruimen om 22 uur ontstond er een discussie. “Toen ik omsingeld werd door ongeveer zeven politieagenten, liep het uit de hand”, getuigt de man. De Leuvense politie heeft een andere versie van het incident.

65 reacties

 • Kate Van hecke

  1 jaar geleden
  oei, bijna zijn hand er af..
 • Roel Stalmans

  1 jaar geleden
  Zomaar sluit de politie niemand op. Als men u vraagt te vertrekken moet je gehoorzamen. Punt aan de lijn. Altijd maar discussiëren en palaveren tegen die MENSEN, stop daar toch mee. Ik heb nog nooit problemen gehad met een agent... Luister en gehoorzaam want zij verkondigen de wet (meestal toch).
 • EMIEL CLAES

  1 jaar geleden
  T'ja wie moeten wij nu geloven, maar het is erg vandaag van de politie weg blijven is het beste, een hond in bedwang houden ook iemand laten bijten is wel het laatste, en ja bij de politie zitten ook wel heethoofden hoor
 • kris spruytte

  1 jaar geleden
  Politie draag bodycams, zo zal er geen discussie zijn als e zich een voorval voordoet.
 • Praktijk De Geest

  1 jaar geleden
  Heeft veel geluk dat het maar een krasje is aan zijn pols. Eigen schuld dikke bult! Als de politie je aanmaant om te vertrekken hoef je niet in discussie te gaan, maar dan ga je weg. En den nog in het bijzijn van een hond. Zegt hier iemand: 'Die politieagent kan zijn hond niet in bedwang houden,afpakken en geen hond meer houden' Als die provo begint te gesticuleren met zijn armen is het logisch dat de hond uithaalt, waarom dient die anders?
 1. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.