DJ Bobby Ewing maakte er een feest van in Het Depot.
Volledig scherm
DJ Bobby Ewing maakte er een feest van in Het Depot. © Bart Mertens

Discobar Galaxie doet het zonder Adriaan in Het Depot en dat vond het publiek prima: “The Soundsystem draait daarom niet minder hard”

LeuvenGeen Adriaan Van den Hoof op het podium van de Leuvense concertzaal Het Depot voor de muzikale hoogmis van Discobar Galaxie’s Nightshift. Vervangers van dienst waren ‘soundsystemsister’ DJ Ilse Liebens en ‘homeboy’ DJ4T4. Het bleef maar de vraag hoe het publiek zou reageren op de afwezigheid van Van den Hoof die in een storm is beland na enkele klachten tegen hem. HLN stelde vast dat het feestje alvast niet minder lang duurde…

0 reacties

 1. Zoektocht naar studentenkot wordt lang en moeilijk: “We moeten durven kijken naar de gemeenten rond Leuven”
  PREMIUM
  Leuven

  Zoektocht naar studenten­kot wordt lang en moeilijk: “We moeten durven kijken naar de gemeenten rond Leuven”

  Studenten die op dit moment nog geen studentenkot hebben gevonden, staan voor een moeilijke opdracht. De vraag is merkelijk groter dan het aanbod en bijgevolg wordt het voor velen -zeker voor studenten met een beperkt budget- een stevige zoektocht in Leuven. Dat roept de vraag op of Leuven het stijgende aantal kotstudenten nog wel aankan, zeker als je weet dat de KU Leuven jaar na jaar blijft groeien. “Groei moet ‘sustainable’ zijn en Leuven kampt al met een woningnood”, zegt schepen van Studentenzaken Thomas Van Oppens (Groen).
 2. Pand van café Allee op Oude Markt is verkocht en dat kost de nieuwe eigenaar een aardige duit…
  PREMIUM
  Leuven

  Pand van café Allee op Oude Markt is verkocht en dat kost de nieuwe eigenaar een aardige duit…

  Na het overlijden van cafébaas Luc Vanbutsele (67) lag het in de lijn der verwachting dat het pand van café Allee in Leuven verkocht zou worden aan een nieuwe eigenaar. Zopas werd dat scenario realiteit, al is voorlopig niet geweten wie behoorlijk diep in de portefeuille heeft getast om de legendarische zaak in handen te krijgen. Voor de huidige uitbaters van café Allee -Jorge Piot en Hanne Winters- heeft de verkoop voorlopig geen gevolgen want hun huurcontract is nog lang niet afgelopen.