Christophe Stockman van Dijledal op de toren van Sint-Maartensdal in Leuven.
Volledig scherm
Christophe Stockman van Dijledal op de toren van Sint-Maartensdal in Leuven. © vertommen

Dijledal blikt vooruit: meer dan 400 woningen in de pijplijn

LeuvenSociale huisvestingsmaatschappij Dijledal zal in 2021 welgeteld 174 woningen in gebruik nemen in Leuven. “Daarnaast zijn we begonnen met de bouw van 90 nieuwe appartementen aan de Vaartkom en starten we nog vier andere werven op”, zegt Christophe Stockman, voorzitter van Dijledal.

2 reacties

 • Den Dije

  2 maanden geleden
  ... en wie zal dat betalen ...??
 • Jo Bosman

  2 maanden geleden
  Dijledal is de grootste sociale huisvestingsmaatschappij van Vlaams-Brabant, maar ook de slechtste . Huurders hebben 5 maanden moeten wachten achter hun afrekeningen. Om de huur op te slaan waren ze wel heel snel. Ook om allerlei extra klussen te laten uitvoeren op kosten van de huurders zijn ze heel snel .
 1. Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectieven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”
  Triatlon

  Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectie­ven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”

  Na een jaar waarin het aantal triatlonwedstrijden in eigen land op twee handen te tellen zijn, ziet er naar uit dat onder de huidige coronarestricties er ook in mei weinig tot geen triatlon- of duatlonwedstrijden in ons land georganiseerd zullen worden. Zowel organisatoren als atleten vragen om duidelijkheid, maar voorlopig zijn de perspectieven voor de sport die de laatste jaren duidelijk in de lift zat in ons land op korte termijn niet meteen hoopgevend. “Nochtans is triatlon de sport bij uitstek die perfect coronaproof kan georganiseerd worden”, benadrukt Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"