Vertommen
Volledig scherm
© Vertommen

Dieven stelen laptop en cash geld

0 reacties

 1. Birgitt Peeters (24) rijdt met Leuvense zonnewagen door de Sahara: “Het Marokkaanse verkeer wordt een bijkomende uitdaging”
  PREMIUM
  Leuven/Holsbeek

  Birgitt Peeters (24) rijdt met Leuvense zonnewagen door de Sahara: “Het Marokkaan­se verkeer wordt een bijkomende uitdaging”

  Birgitt Peeters (24) uit Holsbeek neemt volgende week deel aan de Solar Challenge Morocco. Samen met 18 andere ingenieursstudenten maakt de pilote deel uit van het Agoria Solar Team, het studententeam van de KU Leuven dat afgelopen jaar werkte aan het ontwerp van een gloednieuwe zonnewagen. “Tijdens de Solar Challenge Morocco leggen we op vijf dagen tijd 2.500 kilometer af. Ik ben erg benieuwd”, klinkt het.
 2. Vooruit Bierbeek zamelt speelgoed in op Werelddag van Verzet tegen Armoede
  Bierbeek

  Vooruit Bierbeek zamelt speelgoed in op Werelddag van Verzet tegen Armoede

  Voor steeds meer gezinnen wordt het moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen. Speelgoed aankopen en leuke dingen doen met je kinderen is dan niet altijd evident. Daarom doet Vooruit Bierbeek net als vorig jaar een inzamelactie op de Werelddag van Verzet tegen Armoede. “Dit jaar zamelen we speelgoed in ten voordele van Kirikou, een vereniging in Leuven die kwalitatieve kinderspullen doorgeeft aan gezinnen die het minder breed hebben en waarmee OCMW Bierbeek samenwerkt”, klinkt het.
 3. Afscheid van Irise Vanderwegen (85): “Iedereen zal ‘Bommeke’ missen. Ik zal haar wel honderd keer op een dag missen”
  Leuven
  3

  Afscheid van Irise Vanderwe­gen (85): “Iedereen zal ‘Bommeke’ missen. Ik zal haar wel honderd keer op een dag missen”

  In het Heilig Hartziekenhuis in Leuven is Irise Vanderwegen overleden op 85-jarige leeftijd. Irise was in Leuven beter bekend als ‘Bommeke’ en was de moeder van Maurice Vanderauwera die tot voor enkele jaren cafébaas was in café Sport op het Martelarenplein in Leuven. Voor kleinzoon Kevin Vanderauwera is de dood van ‘Bommeke’ een groot verlies: “Ze heeft zo hard gewerkt en voor iedereen goed gedaan. Nu is het haar beurt om te rusten.”