Shoppen in Leuven: influencers geven tips.
Volledig scherm
PREMIUM
Shoppen in Leuven: influencers geven tips. © Pexels/rv

Deze vier Leuvense influencers delen hun ultieme tips voor de beste zomerkoopjes

Shoppen, shoppen, shoppen... Soms vind je het ene koopje na het andere en dan vinden we plots niets meer. Een haat-liefdeverhouding zeg maar. Maar waar vind je de hipste koopjes in onze regio? Wat is tegenwoordig ‘in’? En welke boetieks in Leuven zijn zeker een bezoekje waard? Van sportoutfit tot strandtenue en casual chique: vier influencers uit Leuven geven hun beste tips om de zomer als een pro door te komen.

 1. Coronabesmetting vastgesteld in woonzorgcentrum Sint-Bernardus: “We staan voor een raadsel”
  Bertem

  Coronabe­smet­ting vastge­steld in woonzorg­cen­trum Sint-Bernardus: “We staan voor een raadsel”

  Er is vandaag een coronabesmetting vastgesteld in woonzorgcentrum Sint-Bernardus in Bertem. De bewoner die positief heeft getest vertoont milde symptomen en gaat in quarantaine. De resultaten van de 26 andere bewoners in de wooneenheid, die uit voorzorg getest zijn, worden morgen verwacht. “Momenteel zoeken we uit hoe de persoon in kwestie besmet is geraakt, maar eigenlijk staan we voor een raadsel”, stelt algemeen directeur Lieve Schuerman.
 2. Inbrekers stelen cash geld
  Leuven

  Inbrekers stelen cash geld

  De politie van Leuven is een onderzoek begonnen naar enkele inbraken. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd er ingebroken in een kantoor op de Leopold Rulensvest in Leuven. De inbrekers forceerden een raam aan de voorzijde. Het is nog niet duidelijk wat de dieven precies konden stelen. Zaterdagmiddag werd er dan weer ingebroken in een appartement in de Hertogstraat in Heverlee. De inbrekers doorzochten het appartement en gingen aan de haal met cash geld.