Op de foto gaat het niet om een uitgesloten ploeg.
Volledig scherm
Op de foto gaat het niet om een uitgesloten ploeg. © Jeffrey Meskens/RV

Dertig ploegen uitgesloten in de Leuvense liefhebbers zaalvoetbalcup

LEUVENHet seizoen van de zaalvoetbalcup voor liefhebbers in Leuven zit erop. Dertig ploegen werden uitgesloten en zestig ploegen kregen een waarschuwing.

 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 1. Hotelovernachtingen op pre-corona peil: “Toeristen hebben de weg naar Leuven weer gevonden”
  PREMIUM
  Leuven

  Hotelover­nach­tin­gen op pre-corona peil: “Toeristen hebben de weg naar Leuven weer gevonden”

  Goed nieuws voor de hotelsector in Leuven. In juli was het aantal hotelovernachtingen weer op hetzelfde peil als voor corona. Dat blijkt uit een belronde bij verschillende Leuvense hotels. “Het mooie aanbod van evenementen in en om Leuven heeft hier zeker een rol in gespeeld. En ook voor het najaar zijn de vooruitzichten positief”, laat schepen van Cultuur, Evenementen en Toerisme Denise Vandevoort (Vooruit) optekenen.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.