Louis Tobback (Vooruit) waarschuwt voor een dreiging vanuit onze noorderburen voor de zege op het WK Wielrennen in Leuven.
Volledig scherm
Louis Tobback (Vooruit) waarschuwt voor een dreiging vanuit onze noorderburen voor de zege op het WK Wielrennen in Leuven. © vertommen

De WK-pronostiek van Louis Tobback: “Er is een Hollander die al weken roept dat het ‘niet zo goed gaat’ en dan moet je goed opletten...”

LeuvenDe komende dagen laat HLN Leuven enkele bekende gezichten in de stad aan het woord over hun favoriet voor de eindzege op het WK Wielrennen. Vandaag mag voormalig burgemeester Louis Tobback zijn klare blik geven op de koers: “Vergeet niet: de Vliegende Hollander was ook een spookschip.”

0 reacties

 1. De WK-pronostiek van cafébazin Germaine Gilis (78): “Ze zijn allemaal ‘aan hun gat gedoopt’ met het geld dat ze verdienen, maar als ik iemand moet kiezen? Wout Van Aert”
  Leuven

  De WK-pronostiek van cafébazin Germaine Gilis (78): “Ze zijn allemaal ‘aan hun gat gedoopt’ met het geld dat ze verdienen, maar als ik iemand moet kiezen? Wout Van Aert”

  De komende dagen laat HLN Leuven enkele bekende gezichten in de stad aan het woord over hun favoriet voor de eindzege op het WK Wielrennen. Vandaag mag cafébazin Germaine Gilis van ‘Inn ’t Joor 1’ in de Ravenstraat haar klare blik geven op de koers. “Ach, die ‘coureurs’ van tegenwoordig zijn allemaal aan hun gat gedoopt met die enorme bedragen die ze verdienen”, lacht Germaine.
 2. KU Leuven-proffen delen memorabele examenblunders: “Daar stond hij plots, met acht flessen abdijbier en twee glazen”
  PREMIUM
  Leuven

  KU Leu­ven-prof­fen delen memorabele examenblun­ders: “Daar stond hij plots, met acht flessen abdijbier en twee glazen”

  Na bijna drie weken zweten boven een vuistdik naslagwerk is het zover: het einde van de eerste examenperiode. Dat leverde hopelijk heel wat goede punten op, maar ongetwijfeld kregen docenten en lectoren ook dit keer te maken met grappige blunders. KU Leuven-proffen delen de leukste flaters die ze ooit tijdens een examen meemaken. “Had die student gezwegen, dan had hij wellicht een hoger cijfer behaald.”