Louis Tobback (Vooruit) waarschuwt voor een dreiging vanuit onze noorderburen voor de zege op het WK Wielrennen in Leuven.
Volledig scherm
Louis Tobback (Vooruit) waarschuwt voor een dreiging vanuit onze noorderburen voor de zege op het WK Wielrennen in Leuven. © vertommen

De WK-pronostiek van Louis Tobback: “Er is een Hollander die al weken roept dat het ‘niet zo goed gaat’ en dan moet je goed opletten...”

LeuvenDe komende dagen laat HLN Leuven enkele bekende gezichten in de stad aan het woord over hun favoriet voor de eindzege op het WK Wielrennen. Vandaag mag voormalig burgemeester Louis Tobback zijn klare blik geven op de koers: “Vergeet niet: de Vliegende Hollander was ook een spookschip.”

0 reacties

 1. De WK-pronostiek van cafébazin Germaine Gilis (78): “Ze zijn allemaal ‘aan hun gat gedoopt’ met het geld dat ze verdienen, maar als ik iemand moet kiezen? Wout Van Aert”
  Leuven

  De WK-pronostiek van cafébazin Germaine Gilis (78): “Ze zijn allemaal ‘aan hun gat gedoopt’ met het geld dat ze verdienen, maar als ik iemand moet kiezen? Wout Van Aert”

  De komende dagen laat HLN Leuven enkele bekende gezichten in de stad aan het woord over hun favoriet voor de eindzege op het WK Wielrennen. Vandaag mag cafébazin Germaine Gilis van ‘Inn ’t Joor 1’ in de Ravenstraat haar klare blik geven op de koers. “Ach, die ‘coureurs’ van tegenwoordig zijn allemaal aan hun gat gedoopt met die enorme bedragen die ze verdienen”, lacht Germaine.
 2. Gedetineerden Leuven Centraal halen slag thuis om online unieflessen te volgen in gevangenis: “Dit is een belangrijk precedent”
  LEUVEN

  Gedetineer­den Leuven Centraal halen slag thuis om online uniefles­sen te volgen in gevangenis: “Dit is een belangrijk precedent”

  Zes gedetineerden van Leuven Centraal die in de burgerlijke rechtbank online unieflessen eisten in de gevangenis hebben een kleine overwinning geboekt. Eind januari 2022 moet FOD Justitie zich schikken en het digitale leerplatform beschikbaar maken binnen de vier muren. “Dit is een belangrijke stap in de digitale omwenteling”, reageert hun advocaat Jos Vander Velpen.
 3. RESTOTIP. Heidi's Strijkhuisje # Met De Kleine Honger: Verse dagelijkse kost, aan een schappelijke prijs
  PREMIUM
  Tienen

  RESTOTIP. Heidi's Strijkhuis­je # Met De Kleine Honger: Verse dagelijkse kost, aan een schappelij­ke prijs

  In een doodgewone woning in de Meerstraat in Goetsenhoven bij Tienen kan je (bijna) iedere dag terecht voor afhaalgerechten. Dagelijkse kost tegen een schappelijke prijs. Balletjes in tomatensaus, lasagne, witloof in hespenrolletjes en kaassaus... noem maar op. Maar evenzeer staat er een vispannetje met puree of vegetarische gerechten op het menu. Via haar Facebookpagina kunnen geïnteresseerden suggesties voorstellen. Als er voldoende interesse hiervoor is, gaat Heidi op zoek naar dagverse ingrediënten en kruipt ze achter haar fornuis.