Karim van café Plaza op de Oude Markt ziet een Fransman aan de haal gaan met goud bij de elite mannen.
Volledig scherm
Karim van café Plaza op de Oude Markt ziet een Fransman aan de haal gaan met goud bij de elite mannen. © Vertommen

De WK-pronostiek van Karim Benjelloun: “Twee Belgen en Fransman op podium”

LeuvenDeze week laat HLN Leuven enkele bekende gezichten in de stad aan het woord over hun favoriet voor de eindzege op het WK Wielrennen. Vandaag geeft cafébaas Karim Benjelloun van café Plaza op de Oude Markt zijn visie op de koers van zondag. “Ik voorspel twee Belgen en een Fransman op het podium”, klinkt het.

0 reacties

  1. Nachtclub in Domo-gebouw blijft gemoederen beroeren: “Verbouwingen betalen met belastingen? Het Depot zal voor 100% zélf instaan voor die vijf miljoen”
    PREMIUM
    Leuven

    Nachtclub in Do­mo-ge­bouw blijft gemoederen beroeren: “Verbouwin­gen betalen met belastin­gen? Het Depot zal voor 100% zélf instaan voor die vijf miljoen”

    “Voor N-VA is het financieren van een nachtclub geen kerntaak van de stad.” Die stelling nemen gemeenteraadsleden Pieterjan Vangerven (N-VA) en Debby Appermans (N-VA) in. Meer concreet vreest de oppositiepartij dat de ‘stadskas’ zal opdraaien voor renovatiekosten van 5 miljoen euro indien vzw Het Depot die investering niet zou kunnen dragen. Mike Naert, directeur van Het Depot, reageert met verbazing: “We gaan dit geschenk echt wel zelf moeten verdienen.”