Cafébazin Germaine van Inn 't Joor 1 drinkt elke dag een gin of twee als recept voor een lang leven.
Volledig scherm
Cafébazin Germaine van Inn 't Joor 1 drinkt elke dag een gin of twee als recept voor een lang leven. © Vertommen

De WK-pronostiek van cafébazin Germaine Gilis (78): “Ze zijn allemaal ‘aan hun gat gedoopt’ met het geld dat ze verdienen, maar als ik iemand moet kiezen? Wout Van Aert”

LeuvenDe komende dagen laat HLN Leuven enkele bekende gezichten in de stad aan het woord over hun favoriet voor de eindzege op het WK Wielrennen. Vandaag mag cafébazin Germaine Gilis van ‘Inn ’t Joor 1’ in de Ravenstraat haar klare blik geven op de koers. “Ach, die ‘coureurs’ van tegenwoordig zijn allemaal aan hun gat gedoopt met die enorme bedragen die ze verdienen”, lacht Germaine.

1 reactie

 • Georgette Dilen

  3 weken geleden
  Men moet eens stoppen met Van Aert de hemel in te prijzen. Nederland heeft zilver en wij nada, noppes. Om door de grond te zakken van schaamte!
 1. KU Leuven maakt definitief komaf met vernederende studentendopen, maar opnieuw tekenen verschillende jongensclubs nieuw doopcharter (nog) niet: “Student is nochtans als individu wél strafbaar”
  PREMIUM
  Leuven

  KU Leuven maakt definitief komaf met vernederen­de studenten­do­pen, maar opnieuw tekenen verschil­len­de jongens­clubs nieuw doopchar­ter (nog) niet: “Student is nochtans als individu wél strafbaar”

  De schachtenverkoop, een verkoop per opbod van nieuwe studenten dat soms gelijk stond aan een ‘vleeskeuring’, is met het nieuwe doopcharter verleden tijd in Leuven. In de nasleep van het tragische overlijden van Sanda Dia maakt de KU Leuven zo definitief komaf met vernederende studentendopen en -verkopen. Alle Leuvense studentenkringen én meisjesclubs tekenden het nieuwe doopcharter, maar sommige jongensclubs blijven voorlopig achter. Opvallend: twee jaar geleden geleden was dat ook het geval.