Annette en Martine Delfosse van Lilas Mode moeten de deuren sluiten na 107 jaar.
Volledig scherm
Annette en Martine Delfosse van Lilas Mode moeten de deuren sluiten na 107 jaar. © De Prycker

De volgende in de rij: ook Lilas Mode sluit na 107 jaar ‘door circulatieplan en e-commerce’

8 reacties

 • François De Moor

  2 jaar geleden
  Niet gezellig in Leuven,om te winkelen.Veel fietsers die denken overal voorrang te hebben.Ik ga liever naar een winkelcentrum,daar kunt ge winkelen zonder zorgen.
 • Sam Valkenborgs

  2 jaar geleden
  De politiek moet de verantwoordelijk nemen van deze problemen. Ze blijven zichzelf op de borst kloppen terwijl de cijfers negatief zijn.
 • Roger Debaus

  2 jaar geleden
  Een mol ziet nog beter dan het Leuvens stadsbestuur. Circulatie plan!
 • Jos Dupont

  2 jaar geleden
  E- commerce is de schuldige , dikke zever , ik zie en pas wat ik koop . Nee politiekers hebben altijd gelijk , en achter deze politiekers komen er weer andere die ook weer gelijk hebben , de fieling met de gewone burger is weg !
 • Raoul Hoylaerts

  2 jaar geleden
  als het stadsbestuur denkt van Leuven'springlevend'te houden met fietsers,studenten en asielzoekers gaan ze nog ogen trekken.
 1. Bloemenpracht in het Hageland: stap op de fiets en ontdek de mooiste bloesems met onze 8 tips
  PREMIUM
  Hageland

  Bloemen­pracht in het Hageland: stap op de fiets en ontdek de mooiste bloesems met onze 8 tips

  Deze maand komen de bloesems weer piepen! Ideaal om in het Hageland te genieten van feeërieke natuurlandschappen, nu het sociale leven alweer op een laag pitje staat. Wij trokken de Brabantse wijngaarden in en stippelden een leuke fietsroute uit, goed voor zo’n anderhalf uur of 25,4 km fietsplezier in de beentjes. Onderweg ontdek je onder meer fruitdorp Glabbeek, de geboortestreek van Eddy Merckx, tal van kunstwerken en takeawaystops.
 2. Fietsster zonder helm bewusteloos na harde klap
  Leuven

  Fietsster zonder helm bewuste­loos na harde klap

  Een 48-jarige bestuurster van een elektrische fiets uit Boortmeerbeek werd dinsdagmorgen even na 8 uur met een ziekenwagen naar het UZ Gasthuisberg gebracht, nadat ze op het Vuntcomplex in Kessel-Lo ten val was gekomen. De valpartij gebeurde wanneer de fietsster een andere fietser wilde inhalen, en de fietssturen in mekaar haakten. Beiden gingen tegen de grond. Het slachtoffer, dat geen valhelm droeg, kreeg een flinke klap tegen het hoofd en was korte tijd bewusteloos. De tweede betrokken fietsster, die wel een valhelm droeg, bleef ongedeerd.
 1. Kaap van 2 miljoen gevaccineerde Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"
  Play

  Kaap van 2 miljoen gevacci­neer­de Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"

 2. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"