De kindjes van De Mozaïek vieren hun Pesten-dat-kan-niet-prijs.
Volledig scherm
De kindjes van De Mozaïek vieren hun Pesten-dat-kan-niet-prijs. © Foto Vertommen

De Mozaïek wint 'Pesten-dat-kan-niet-prijs!'

KESSEL-LOBij de start van de Vlaamse week tegen pesten werd vandaag de Pesten-dat-kan-niet-prijs! uitgereikt, een initiatief van het Vlaams Netwerk Kies Kleur tegen Pesten en vzw Tumult. Vrije lagere school De Mozaïek uit Kessel-lo was van één van de twee grote winnaars en kreeg een cheque ter waarde van 2.500 euro. Een delegatie van kinderen, leerkrachten en ouders ging de prijs zelf in ontvangst nemen in Geel.

  1. Stoet van 170 togati luidt het academiejaar in: “Toon medemenselijkheid, blijf weg van de polarisering, geef elkaar energie”
    PREMIUM
    Leuven

    Stoet van 170 togati luidt het academie­jaar in: “Toon medemense­lijk­heid, blijf weg van de polarise­ring, geef elkaar energie”

    Met 170 waren ze. Zoals ieder jaar luidde de stoet van professoren, in ceremoniële klederdracht, het academiejaar in. De processie vertrok aan de Universiteitshallen, hield halt in de Sint-Pieterskerk voor de traditionele eucharistieviering, en eindigde in de Pieter De Someraula, waar rector Luc Sels een pleidooi tegen onverschilligheid hield.