De Langste Dag is meteen ook de laatste dag voor Leuvense winkel Verbinnen. “Uitverkoop is begonnen”, zegt Chris Verbinnen.

De Leuvense Bondgenotenlaan verliest met de bekende audio- en videozaak Verbinnen een sterkhouder. Uitbater Chris Verbinnen ruilt de winkel op de Bondgenotenlaan in voor een ontwerpbureau op de Tiensevest. “Ik heb me de laatste jaren meer en meer geprofileerd als ‘home technology architect’ en ik ga verder op die weg. De uitverkoop in de winkel is ondertussen begonnen”, zegt Chris Verbinnen.

0 reacties

 1. Zorgtoeslag voor Senn (3,5) en Emiel (13) opgeschort na dossierachterstand bij de overheid: “Terwijl de dossiers daar in Brussel onder het stof liggen, krijgt mijn gezin wel financiële problemen”
  PREMIUM
  Leuven

  Zorgtoe­slag voor Senn (3,5) en Emiel (13) opgeschort na dossierach­ter­stand bij de overheid: “Terwijl de dossiers daar in Brussel onder het stof liggen, krijgt mijn gezin wel financiële problemen”

  “Onze kinderen hun beperking is niet plots verdwenen hé”, mama Veerle Rykx (43) uit Kessel-Lo en Elke Janssens (37) uit Hoegaarden zijn gefrustreerd. Zowat 500 euro verhoogde zorgtoeslag voor hun zoontjes, Emiel heeft dwerggroei en Senn een hersenverlamming, worden plots niet meer betaald. Reden? Een achterstand bij de overheid in het verwerken van de dossiers. Volgens Kind en Gezin komt er vanaf maart een rechtzetting.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo