De enige echte Meyboom staat…op de Grote Markt in Leuven: “De Brusselaars zijn er weer eens aan voor de moeite”

LeuvenDe Meyboom staat weer fier op de Grote Markt in Leuven. Ruim op tijd overigens want de Mannen van 1979 klaarden de klus om 16.47 uur. “Bijgevolg blijft het recht op de enige echte Meyboom voorbehouden aan de Leuvenaars”, aldus Jim Vandereet, de voorzitter van de Mannen van 1979.

0 reacties

 1. Zorg Leuven is begonnen met uitbreiding maaltijden aan huis: “Mensen kunnen nu kiezen uit vier verschillende hoofdschotels, waaronder ook een vegetarisch alternatief”
  Leuven

  Zorg Leuven is begonnen met uitbrei­ding maaltijden aan huis: “Mensen kunnen nu kiezen uit vier verschil­len­de hoofdscho­tels, waaronder ook een vegeta­risch alterna­tief”

  Zorg Leuven zet sinds kort in op een nieuw aanbod voor maaltijden aan huis in de thuiszorg. HLN Leuven kreeg een blik achter de schermen in de keuken waar de koks dag na dag het beste van zichzelf geven voor gezonde en evenwichtige maaltijden. “Het menu kan volledig aangepast worden aan de wensen van de cliënt”, zegt Bieke Verlinden (Vooruit), voorzitter van Zorg Leuven.
 2. Skatepark Provinciedomein Kessel-Lo voor open verklaard: “Toegankelijk voor beginners, maar technisch uitdagend voor geoefende skaters.”
  Leuven

  Skatepark Provincie­do­mein Kessel-Lo voor open verklaard: “Toeganke­lijk voor beginners, maar technisch uitdagend voor geoefende skaters.”

  De voorbije zomer werd het skateterrein in het Provinciedomein van Kessel-Lo in een nieuw kleedje gestoken. De oude halfpipe moest plaats ruimen voor een streetskateterrein, dat enerzijds toegankelijk is voor beginnende skaters, maar anderzijds heel wat mogelijkheden biedt voor ervaren rotten. Het nieuwe park werd vandaag plechtig ingehuldigd met het betere kunst- en vliegwerk van de skaters van Vzweetje.
 3. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.