David Hubert in duel met Mata (Club Brugge). "Ook tegen Antwerp starten we met de bedoeling de match te winnen.”
Volledig scherm
David Hubert in duel met Mata (Club Brugge). "Ook tegen Antwerp starten we met de bedoeling de match te winnen.” © Photo News

David Hubert en OHL ontvangen maandagavond Antwerp FC: “Niet vergeten onszelf te belonen”

voetbal 1AEen week nadat OHL het ongenaakbare Club Brugge moest bekampen, treft OHL maandag de tweede beste ploeg van het land. Dat is Antwerp, ondanks de dubbele pandoering die het in de Europa League kreeg van Glasgow Rangers.

 1. Met voornaam Kat was 29-jarige uit Kessel-Lo voorbestemd als huisdierenfotografe: “Mijn katten hebben 132.000 volgers op Instagram”
  PREMIUM
  Leuven

  Met voornaam Kat was 29-jarige uit Kessel-Lo voorbe­stemd als huisdieren­fo­to­gra­fe: “Mijn katten hebben 132.000 volgers op Instagram”

  Hoewel de 29-jarige Kat De Laet uit Kessel-Lo ondanks een nominatie zopas naast de European Photographer Award greep, is er van teleurstelling geen sprake. Integendeel, haar vierde plaats is net een aanmoediging om haar passie voor huisdierenfotografie nog meer te beleven en te delen met de trouwe aanhang van haar ondertussen beroemde katten Bri, Dory en Polleke. “Ik geef het toe: ik flirt met de titel ‘crazy cat lady’”, aldus Kat.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?