Danscentrum Aike Raes
Volledig scherm
Danscentrum Aike Raes © Piessens

Danscentrum Aike Raes viert twintigjarig bestaan

Danscentrum Aike Raes uit de Hollestraat in Heverlee heeft een heus feestweekend achter de rug. Concertzaal Het Depot was dit weekend het decor van de festiviteiten voor het twintigjarig jubileum. Aike Raes organiseerde samen met haar partner Carlo Drappier vier straffe dansparty’s voor vier verschillende leeftijdscategorieën, waar heel wat bands kwamen optreden en dj’s plaatjes kwamen draaien.

0 reacties

 1. Met voornaam Kat was 29-jarige uit Kessel-Lo voorbestemd als huisdierenfotografe: “Mijn katten hebben 132.000 volgers op Instagram”
  PREMIUM
  Leuven

  Met voornaam Kat was 29-jarige uit Kessel-Lo voorbe­stemd als huisdieren­fo­to­gra­fe: “Mijn katten hebben 132.000 volgers op Instagram”

  Hoewel de 29-jarige Kat De Laet uit Kessel-Lo ondanks een nominatie zopas naast de European Photographer Award greep, is er van teleurstelling geen sprake. Integendeel, haar vierde plaats is net een aanmoediging om haar passie voor huisdierenfotografie nog meer te beleven en te delen met de trouwe aanhang van haar ondertussen beroemde katten Bri, Dory en Polleke. “Ik geef het toe: ik flirt met de titel ‘crazy cat lady’”, aldus Kat.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil