Bieke Verlinden (sp.a) voor WZC Remy in Leuven. De bewoners moeten nu toch wachten tot begin januari voor de vaccinaties.
Volledig scherm
PREMIUM
Bieke Verlinden (sp.a) voor WZC Remy in Leuven. De bewoners moeten nu toch wachten tot begin januari voor de vaccinaties. © vertommen

Dan toch nog wachten tot 5 januari op vaccin voor Remy in Leuven en ’t Spelthof in Lubbeek: “Beetje ontgoocheld, maar het blijft mooi kerstcadeau”

Leuven/Binkom/RotselaarOok in onze regio zouden de bewoners van enkele woonzorgcentra nog voor 1 januari een coronavaccin krijgen. Alleen bleek die aankondiging te voorbarig, want ’t Spelthof in Binkom, Remy in Leuven en De Wyngaert in Rotselaar moeten nu toch wachten tot 5 januari om de vaccinatie op te starten. “We zijn een beetje ontgoocheld, maar het blijft toch een mooi kerstcadeau”, zegt directrice Sandra Stevens van ’t Spelthof.

0 reacties

 1. Voetganger aangereden door speedpedelec terwijl hij op bus staat te wachten
  Leuven

  Voetganger aangereden door speedpede­lec terwijl hij op bus staat te wachten

  Op de Wijgmaalsesteenweg in Wilsele is dinsdagochtend een 20-jarige voetganger aangereden door een speedpedelec. De fietser reed rond 7.30 uur op het fietspad langs de Vaart en kwam daar in aanrijding met de voetganger die ter hoogte van dit fietspad stond te wachten op zijn bus. Door de klap gingen beiden tegen de grond. De voetganger liep geen zichtbare verwondingen op, maar was verward. Hij werd overgebracht naar het UZ Gasthuisberg. De fietser hield aan de val een pijnlijke ellenboog over maar wenste geen onmiddellijke medische zorgen.
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is