Siegfried Gillis en Kelly Ceuleers van Hoegaards broodje in Leuven
Volledig scherm
Siegfried Gillis en Kelly Ceuleers van Hoegaards broodje in Leuven © Vertommen

Daar is Ludo! Man die bijna 750 euro betaalde voor twee broodjes, krijgt geld terug: “Zaten er heel verveeld mee”

LeuvenDinsdag lanceerden de zaakvoerders van ‘Hoegaards broodje’ in Leuven een wel heel opvallende oproep. Een man genaamd Ludo had bijna 750 euro betaald voor twee broodjes en een drankje nadat hij een komma was vergeten ingeven tijdens het afrekenen. Ludo heeft zich inmiddels gemeld bij de broodjeszaak en krijgt het bedrag teruggestort op zijn rekening.

 1. Hogeschool UCLL zet in op mix van on-campus en online onderwijs na overlegcomité
  Leuven

  Hogeschool UCLL zet in op mix van on-campus en online onderwijs na overlegco­mité

  Het overlegcomité nam geen bijkomende maatregelen voor hogescholen en universiteiten. Er werd aan de instellingen gevraagd om zelf initiatieven te nemen, met aandacht voor de continuïteit van het onderwijs. “Het crisisteam UCLL heeft daarop een overleg gehouden om te bekijken hoe we actief kunnen bijdragen om de hoge curve van besmettingen in ons land om te buigen” stelt Kristien Van Hoegaerden. “Tegelijk willen we de impact op ons onderwijs zo laag mogelijk houden, zeker met de examens in aantocht.”
 2. Dit is de agenda van de sint: hier komt sinterklaas op bezoek in de regio Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Dit is de agenda van de sint: hier komt sinter­klaas op bezoek in de regio Leuven en het Hageland

  Binnenkort komen sint en piet weer aan in ons land. In afwachting van 6 december trekt de Goedheiligman van gemeente naar gemeente om tekeningen en brieven op te halen, ook in Leuven en het Hageland. Wij hadden een videocall met de grote kindervriend in Spanje en vroegen aan sinterklaas waar hij en zijn gevolg de komende weken op bezoek komen. Voorlopig staan onder andere Boutersem, Kortenaken en Kortenberg al op zijn programma. Hier vind je een overzicht van zijn belangrijkste afspraken.
 3. Zwembad Sportoase Philipssite stapt mee in UiTPAS: “Sporten met korting voor nog meer mensen”
  Leuven

  Zwembad Sportoase Philipssi­te stapt mee in UiTPAS: “Sporten met korting voor nog meer mensen”

  Vanaf 1 december is het zwembad van Sportoase Philipssite partner van UiTPAS Regio Leuven. Dit betekent dat personen met recht op een UiTPAS aan kansentarief automatisch een korting van 80% krijgen op de toegangsprijs van het zwembad. UiTPAS wil met spaar- en omruilvoordelen en extra korting zoveel mogelijk mensen stimuleren om deel te nemen aan vrije tijd, zoals cultuur, sport- en jeugdactiviteiten.