Oprichters Hadrien Crespin en Nicolas Cognaux maken de app beschikbaar in Leuven.
Volledig scherm
Oprichters Hadrien Crespin en Nicolas Cognaux maken de app beschikbaar in Leuven. © Vertommen

cPark voorkomt parkeerboete

LEUVENDe populaire applicatie cPark is na succesvolle lanceringen in Brussel en Antwerpen nu ook beschikbaar in Leuven. Op twee maanden tijd telt de app al meer dan 50.000 gebruikers en dat aantal zal nog stijgen want de app voorkomt dat je een parkeerboete krijgt.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Topaffiche voor ‘Het Groot Verlof’: OMD, Coely en Joss Stone komen deze zomer naar Leuven
  PREMIUM
  Leuven

  Topaffiche voor ‘Het Groot Verlof’: OMD, Coely en Joss Stone komen deze zomer naar Leuven

  Met de start van de Libertadfeesten is de Leuvense festivalzomer afgetrapt. Geen beter moment om het programma van Het Groot Verlof bekend te maken, dacht schepen Denise Vandevoort (Vooruit). “Muziekliefhebbers zullen beamen dat Het Groot Verlof de kers op de taart van de zomer wordt want tussen 8 juli en 13 augustus zal je in de binnenstad smullen van gratis concerten en dj-sets in een unieke setting. De stad Leuven spaart kosten noch moeite en haalt levende legendes naar de Dijlestad”, klinkt het.