Volledig scherm
© vertommen

Coronacijfers UZ Leuven: 65 patiënten met COVID-19

UZ Leuven is een referentielabo voor het testen op het coronavirus en verzorgt uiteraard ook patiënten met COVID-19. Op vrijdag stond de teller op 65 patiënten met COVID-19, waarvan 15 patiënten op intensieve zorg. 7 patiënten op intensieve zorg worden beademd. 

 1. Zes werknemers van reisorganisatie Joker gaan tijdelijk aan de slag bij Acerta
  Leuven

  Zes werknemers van reisorgani­sa­tie Joker gaan tijdelijk aan de slag bij Acerta

  Zes tijdelijk werkloze werknemers van de reisorganisatie Joker gaan voor minstens vijf weken voltijds aan de slag bij de Leuvense hr-dienstverlener Acerta. De medewerkers kozen vrijwillig voor de overstap. Bijgevolg werden ze tijdelijk geschorst bij Joker en kregen ze bij Acerta een contract van bepaalde duur. Na afloop van het contract kunnen ze gewoon weer terugkeren naar hun oorspronkelijke werkgever.
 2. Transport & Mobility Leuven wint Business Mobility Award: “Onze 30 werknemers fietsen jaarlijks 100.000 kilometers bij elkaar”
  Leuven

  Transport & Mobility Leuven wint Business Mobility Award: “Onze 30 werknemers fietsen jaarlijks 100.000 kilometers bij elkaar”

  Vandaag maakte Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters bekend dat Transport & Mobility Leuven de Business Mobility Award heeft gewonnen in de categorie kleine en middelgrote bedrijven. Transport & Mobility Leuven voorziet in een 360° duurzaam mobiliteitsbeleid door en voor haar werknemers met als uitschieter dat er jaarlijks zo’n 100.000 kilometer wordt gefietst door de 30 personeelsleden.
 1. Groep vriendinnen zit opgesloten in auto met gigantische spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”
  Play

  Groep vriendin­nen zit opgesloten in auto met giganti­sche spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”

 2. Vanaf wanneer is gsm-gebruik in de auto strafbaar?
  Play

  Vanaf wanneer is gsm-ge­bruik in de auto strafbaar?