Selah Sue aan het werk in Het Depot. Zondag zou ze opnieuw optreden ten voordele van LIVE2020 maar dat concert moet geannuleerd worden door de strengere coronamaatregelen.
Volledig scherm
Selah Sue aan het werk in Het Depot. Zondag zou ze opnieuw optreden ten voordele van LIVE2020 maar dat concert moet geannuleerd worden door de strengere coronamaatregelen. © Vertommen

Concert Selah Sue in Het Depot afgelast door strengere coronamaatregelen

LeuvenHet Depot in Leuven moet het concert van Selah Sue schrappen door de strengere coronamaatregelen voor evenementen. “We hebben geen andere keuze. Mensen met een ticket krijgen voorrang als we een nieuwe datum hebben gevonden”, aldus directeur Mike Naert die begrip toont voor de strengere maatregelen.

 1. “Producten van lokale boeren alsmaar populairder, met ‘dank’ aan corona”
  PREMIUM
  Leuven

  “Producten van lokale boeren alsmaar populair­der, met ‘dank’ aan corona”

  Producten van boeren in en rond Leuven vinden dankzij Kortom Leuven gemakkelijker de weg naar de supermarkten, winkels en horecazaken. Leuvenaars kunnen op hun beurt genieten van gezonde producten van eigen bodem en steeds meer mensen zien de meerwaarde ervan in. “Al zestien supermarkten en winkels in Leuven en Vlaams-Brabant bieden de producten aan en ook vier horecazaken gaan aan de slag met de producten”, zegt Michael Moulaert.
 1. Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenissen alvast treffend
  Play

  Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenis­sen alvast treffend

 2. Boer wil kudde van waterbassin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"
  Play

  Boer wil kudde van waterbas­sin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"