De nieuwe hub van CityDepot moet het aantal bestelwagens in de stad verminderen.
Volledig scherm
De nieuwe hub van CityDepot moet het aantal bestelwagens in de stad verminderen. © CityDepot

CityDepot opent Leuvense hub: “Goede zaak, want de bestelbuswoede heeft een enorme impact”

LeuvenCityDepot — de stadsdistributeur die onderdeel is van BD Logistics — opende zopas officieel een hub in Leuven. Dit deden ze samen met schepen van Mobiliteit David Dessers (Groen). “We willen het leveren van pakjes verduurzamen”, klinkt het.

0 reacties

 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. Leuven verkozen tot nieuwe voorzitter van Europees mobiliteitsnetwerk POLIS
  Leuven

  Leuven verkozen tot nieuwe voorzitter van Europees mobili­teits­net­werk POLIS

  Tijdens de POLIS-conferentie in Göteborg is stad Leuven gisterenavond verkozen tot nieuwe voorzitter van het Europees mobiliteitsnetwerk POLIS. Leuven zal twee jaar lang de voorzittersrol opnemen en gaststad zijn voor de POLIS-conferentie in 2023. Daarmee neemt de stad de rol over van het Zweedse Göteborg. POLIS is het toonaangevende Europese netwerk van steden en regio’s voor innovatie op het gebied van stedelijk vervoer.
 1. Sinds ze haar zoon en schoondochter verloor bracht Lieve Neve (80) vier boeken uit: “Pas nu is mijn rouwproces voltooid”
  PREMIUM

  Sinds ze haar zoon en schoondoch­ter verloor bracht Lieve Neve (80) vier boeken uit: “Pas nu is mijn rouwproces voltooid”

  Het leven is geen ponykamp. Woorden van een wijs man die helemaal op het lijf van Lieve Neve (80) geschreven zijn. Na de tragische dood van haar zoon tien jaar geleden schreef Lieve het trauma van zich af. Aan een sneltempo volgde het ene na het andere boek. Volgende week verschijnt haar vierde worp, over de dood van haar schoondochter, die stierf aan kanker. “Ze is onrechtvaardig gestorven.”
 2. Modezaak Tiffany op Vismarkt gaat voor volledige make-over: “We geloven absoluut in onze aanpak, ook in dit digitale tijdperk”
  Leuven

  Modezaak Tiffany op Vismarkt gaat voor volledige ma­ke-over: “We geloven absoluut in onze aanpak, ook in dit digitale tijdperk”

  Modezaak Tiffany bouwt al 25 jaar aan topservice vanuit een ‘bakstenen’ winkel en blijft trouw aan fysiek shoppen, al heeft de bekende Leuvense zaak uiteraard ook een webshop ondertussen. Toch komen er aantal veranderingen aan. “Vanaf 31 december sluit Tiffany op de Vismarkt even de deuren om de winkel een totale make-over te geven”, zegt eigenares Veerle Depoorter.